Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Dansk Dental Salg 
Vestre Hovedgade 6C
7560 Hjerm 
CVR. 25646916
E-mail: mail@danskdentalsalg.dk 
Telefon nr: 70229944 

Bemærk at danskdentalsalg.dk både sælger nye varer og secondhand varer. Hvis det er secondhand du køber, vil det fremstå tydeligt beskrevet ved varen. Det betyder, at hvis du køber secondhand, er det ikke nye varer du køber. Varerne kan have  brugstegn og spor efter andres brug, og vil ikke fremstå 100% som en ny vare. Vi forsøger, efter bedste evne, at fremstille varens faktisk stand ved billeder og beskrivelser.

 

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og angivet inkl. moms og afgifter. 
Alle secondhandprodukter har en salgspris vurderet af danskdentalsalg.dk. Denne pris er bestemt ud fra brand, alder og kvalitetsbedømmelse. De fleste secondhandprodukter har også en sammenligningspris, som er produktets oprindelige pris fra producenten eller en estimeret pris ud fra lignende produkter fra samme brand. 

 

Betaling

Danskdentalsalg.dk sender en faktura med varen eller udleveres ved afhentning eller levering af varen. Der er en betalingsfrist netto 8 dage.

 

Levering

Vi sender pakker til hele Danmark. Vi sender ikke pakker til udlandet, og ikke til Færøerne og Grønland. Leveringsmulighed og fragtpris udregnes efter hvilken vare der er tale om, dette aftales nærmere med danskdentalsalg.dk.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret ved køb i vores webshop. Returretten afregnes fra den dag pakken afhentes ved pakkeshoppen. Ønsker du at sende varer retur, skal du sende en e-mail til os på mail@danskdentalsalg.dk, hvorefter vi vil aftale nærmere.  

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, kan du naturligvis få dine penge refunderet hvis varen er ubrugt og ubeskadiget. Tilbagebetaling gennemføres via oplyst konto nr. fra kunden. Vi tilbageholder beløbsrefunderingen indtil vi har modtaget varen.

 

Reklamationsret

Der gives 24 måneder reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamation gælder for fejl, der er til stede på købstidspunktet. Vores reklamation gælder ikke ved fejl eller skader begået af kunden selv. Du kan få varen ombyttet, få afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation.

I forbindelse med reklamation beder vi dig kontakte os på e-mail: mail@danskdentalsalg.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig: 
Navn
Adresse
E-mail
Telefonnummer 
Oplysninger om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores privatlivspolitik for danskdentalsalg.dk. 

 

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt der er købt i vores webshop, kan du sende en klage til følgende: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk 

Indkøbskurv
Scroll to Top